onsdag 18 februari 2015

Komponera en kofta - ett plagg som passar

Nu finns mönstret till Kal-koftan äntligen till salu! Gå in på Ostbiten.se och klicka er fram till webbutiken eller gå direkt in på den HÄR länken. Mönstret finns både som e-mönster och som tryckt pappersmönster om du hellre vill ha det.

Vi vill passa på att tacka för all fin respons, alla mejl och kommentarer som vi fått under de här månaderna, det har verkligen varit jätteroligt att följa er alla och se era koftor växa fram.

Glöm inte att gå in på Stickamera.se och titta i galleriet och fortsätt att skicka in bilder på era färdiga koftor som ni stickat efter mönstret.
Håll också utkik på Stickamera.se efter nya roliga arrangemang, tävlingar, matnyttig läsning och intressanta intervjuer!

Ha det fint!

måndag 2 februari 2015

Vinnarna äääääääääääär......

Nu är det dags att avslöja vinnarna i lotteriet men först vill vi på Stickamera.se och Dödergök passa på att tacka alla som har deltagit i den här knit-a-longen, det har varit roliga och lärorika veckor för oss alla.
Vi hoppas att ni som deltagit har haft lika roligt som vi!
Oavsett om ni hunnit bli klara till 31/1 eller ej vill vi gärna se era färdig koftor och därför kommer vi att samla dem i galleriet på stickamera.se. Om du vill visa din färdiga kofta, skicka in en bild till  stickameraspost@gmail.com (märk gärna mejlet med "bild till koft-galleriet") så kommer den upp i galleriet och kan inspirera andra stickare.
Knit-a-long-bloggen håller just nu på att omformas till ett mönsterhäfte som kommer att säljas via stickamera.se så håll utkik där inom de närmaste veckorna för mer information.

Vi vill också än en gång passa på att tacka våra sponsorer som gjort det möjligt för oss att kunna bjuda er på något av det finaste vi vet!
Ett stort tack till Manduzana, Moods of colors, Morrisgarn och Ostbiten!
(Klicka er in på länkarna och njut av garn och mathantverk!)

Men nu till ögonblicket vi alla väntat på, trumvirvel, vinnarna ääääääääär!

Rimfrost stickar har vunnit ett fårskinn från Ostbiten.
Gerds stickkorg har vunnit handfärgat sockgarn från Manduzana.
Jenny Aspnor har vunnit handfärgad merino från Moods of colors.
Christina Strömbäck har vunnit handfärgad merino från Morrisgarn.
Emelie, Fröken grön, har vunnit handspunnet garn från Dödergök-
Holgis har vunnit en liten ostpåse från Ostbiten.

För att få din vinst mejlar du dina adressuppgifter till  ostbiten@hotmail.se var tydlig med vilket bloggalias du har så att du får rätt vinst!

Grattis till alla vinnarna och tack från oss!

/ Stickamera och Dödergök