lördag 27 december 2014

Presentation av priserna!

God fortsättning kära KAL-deltagare!
Hoppas att julen varit lugn och fin och att den inneburit mycket sticktid.
Det är jätteroligt att läsa om och se hur era koftor växer fram.
Vi tänkte att det kunde vara på sin plats att peppa er lite extra nu när det återstår cirka en månad av knit-a-longen. Därför vill vi presentera de otroligt fina priserna och berätta lite mer om hur ni ska göra för att ha en chans att vara med och vinna.

Vi börjar med hur man gör för att delta i lotteriet.
För att ha en chans att vinna ska du sticka klart din kofta, fota den och skriva ett inlägg på din blogg senast 31/1 2015. Jag kommer att lägga ut ett speciellt inlägg här i KAL-bloggen i det inlägget lämnar man en kommentar med en länk till ditt inlägg där du visar din färdiga kofta. Du ska ha lämnat din kommentar senast 31/1 2015. Sen kommer vi att lotta ut vinsterna, alla har lika stor chans att vinna.

Efter första veckan i februari (jag sätter inget datum här för det beror lite på hur lång tid det kommer att ta att kontakta alla som vunnit) kommer bloggen att försvinna eftersom KAL:en är tidsbegränsad. Senare under våren kommer det tryckas upp ett litet häfte med en något omarbetad version av instruktionerna, häftet kommer att kunna köpas till självkostnadspris för de som varit med i KAL:en och för en något dyrare summa för de som inte varit med. Men mer info kommer att komma om detta. 

Nu till priserna!

                                      Foto Moods of Colors, ett av priserna i lotteriet!

Vi är så glada och stolta över att kunna meddela vilka fina priser ni har chans att vinna.
Priserna kommer att presenteras ännu grundligare när jag har haft möjlighet att fota alla men här kommer listan;
Som första pris vinner man en fårfäll från Ateljé Norrgården/Ostbiten!!!
I andra pris (utan inbördes ordning) kan man vinna handfärgat garn från tre utav Sveriges allra duktigaste och trevligaste handfärgare. Moods of colors, Manduzana och Dandelion-Anna bidrar med varsin härva av sina handfärgade garner. (Bilder utlovas som sagt!) Om ni inte känner till dem sen tidigare uppmuntrar jag er till att klicka på länkarna och titta på deras fantastiska garner!
Dessutom kan man vinna en härva handspunnet garn som jag spunnit på min slända och en ost från Ostbiten.  
Hoppas att ni blev lite extra peppade och känner er ännu mer motiverade till att sticka klart era koftor!


//Erika
4 kommentarer:

 1. Oj, det må jag säga, vilka priser! Tur att det blir lottning och inte efter vackraste. Kikar runt lite då och då och jag är imponerad av kreativiteten och skickligheten i det ni lyckas trolla fram ur era händer! Lycka till alla!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina priser! Nu ska jag sticka så stickorna glöder!!

  SvaraRadera
 3. Fina priser!!! och jättebra upplagda instruktioner !!
  Ser fram emot att få genomgång av hur man bäst blockar en kofta.

  SvaraRadera
 4. Trevliga priser! Nu gäller det att sticka på.
  Och trevligt att gå in och titta hos er andra för att se vad ni hittar på. Roligt att samma instruktioner kan ge en sådan mångfald av koftor.

  SvaraRadera