onsdag 7 januari 2015

Nu finns mönstret på ravelry!

Äntligen finns Stickameras koft-KAL på ravelry! Mönstret är nu tillagt och det skulle vara jätteroligt om alla ni som har ravelry lägger till era projekt till mönstret så att alla koftor samlas.
Vi håller också på och jobbar med ett galleri på stickamera.se där vi kan samla alla koftor från alla som var med i KAL:en.

Senare i veckan kommer det att läggas ut ett inlägg här på bloggen där du rapporterar in din färdiga kofta.

9 kommentarer:

 1. Jag vet inte hur jag ska länka från min sida på Ravelry... Snälla, berätta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du fyller bara i Stickameras koft-KAL som mönster så kommer det upp en länk som förslag och då väljer du den.Då finns ditt projekt med.

   Radera
 2. Jag vet heller inte hur jag ska göra för att få upp koftan på ravelry. jag har ju fått upp den bland mina projekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du fyller bara i Stickameras koft-KAL som mönster så kommer det upp en länk som förslag och då väljer du den.Då finns ditt projekt med.

   Radera
  2. Tack, jag fixade det till slut...

   Radera
 3. Min är också upplagd, den hamnade automatiskt på KALmönster-sidan när jag la in den bland mina projekt. Hoppas det funkar så för er också. Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag har stött på patrull och behöver lite hjälp.
  Jag ligger efter och har bara hunnit ner förbi bysten. Provade idag och upptäckte att bystpåsen hamnade under bysten. Om jag ska pricka bysten så måste jag börja med påsen innan ärmhålet. Funderar på om jag ska skippa ökningarna och bara köra minskningar under bysten. Sen känns det som om tröjan blir alldeles för hög fram och bak i halsringningen. Axlarna blir bra men sen böjer sig mitt fram och mitt bak uppåt. Kommer det att rätta till sig sen eller måste man repa upp och justera det? Hur justerar man det då i så fall?
  Det finns en bild på min blogg www.brislingdesign.blogspot.com. Du får gärna titta där och säga vad du tycker

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske inte behöver några ökningar för bysten? Jag ska gå in på din blogg och titta och se om jag kan komma med några råd.

   Radera