måndag 2 februari 2015

Vinnarna äääääääääääär......

Nu är det dags att avslöja vinnarna i lotteriet men först vill vi på Stickamera.se och Dödergök passa på att tacka alla som har deltagit i den här knit-a-longen, det har varit roliga och lärorika veckor för oss alla.
Vi hoppas att ni som deltagit har haft lika roligt som vi!
Oavsett om ni hunnit bli klara till 31/1 eller ej vill vi gärna se era färdig koftor och därför kommer vi att samla dem i galleriet på stickamera.se. Om du vill visa din färdiga kofta, skicka in en bild till  stickameraspost@gmail.com (märk gärna mejlet med "bild till koft-galleriet") så kommer den upp i galleriet och kan inspirera andra stickare.
Knit-a-long-bloggen håller just nu på att omformas till ett mönsterhäfte som kommer att säljas via stickamera.se så håll utkik där inom de närmaste veckorna för mer information.

Vi vill också än en gång passa på att tacka våra sponsorer som gjort det möjligt för oss att kunna bjuda er på något av det finaste vi vet!
Ett stort tack till Manduzana, Moods of colors, Morrisgarn och Ostbiten!
(Klicka er in på länkarna och njut av garn och mathantverk!)

Men nu till ögonblicket vi alla väntat på, trumvirvel, vinnarna ääääääääär!

Rimfrost stickar har vunnit ett fårskinn från Ostbiten.
Gerds stickkorg har vunnit handfärgat sockgarn från Manduzana.
Jenny Aspnor har vunnit handfärgad merino från Moods of colors.
Christina Strömbäck har vunnit handfärgad merino från Morrisgarn.
Emelie, Fröken grön, har vunnit handspunnet garn från Dödergök-
Holgis har vunnit en liten ostpåse från Ostbiten.

För att få din vinst mejlar du dina adressuppgifter till  ostbiten@hotmail.se var tydlig med vilket bloggalias du har så att du får rätt vinst!

Grattis till alla vinnarna och tack från oss!

/ Stickamera och Dödergök


17 kommentarer:

 1. Grattis alla vinnare och tack för en jättetrevlig KAL! // Ulrica =o)

  SvaraRadera
 2. ÅH, så glad jag blir. Tack så hemskt mycket för vinsten och för en jättebra KAL, inspirerande, pedagogisk, lärorik och framför allt väldigt rolig att följa. !Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skoj! Grattis! Hoppas du gillar det.
   /Anna (dandelion)

   Radera
 3. Grattis till vinnarna!=0) Har verkligen varit en fröjd att vara med i denna KAL - det känns som en vinst i sig!=0) TACK ALLA!

  SvaraRadera
 4. Åh, tack för vinsten! :) Och tack för en riktigt bra KAL!

  SvaraRadera
 5. Grattis till er som vann lite extra, för jag ser mig också som en vinnare då jag har en skön kofta och massa kunskap. Tack alla för denna KAL!

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till vinnarna! Och instämmer med er andra: we are all the winners!

  SvaraRadera
 7. Grattis alla vinnare! Och jag kan bara hålla med; vi vann ju alla massor av kunskap, härliga koftor/tröjor och fick dessutom mycket stickglädje på köpet. Tack för en riktigt bra KAL!

  SvaraRadera
 8. Tack. Blev jätteglad och överraskad att jag vann. Skall bli spännande att få sticka i Manduzanas garn.
  Det har varit så roligt och lärorikt med denna Kal så än en gång Ett stort Tack.

  SvaraRadera
 9. Grattis till er lyckliga vinnare! Jag håller med er andra som kommenterat, känner mig också som en vinnare och då hann jag inte ens klart! Det har gått bra även om det strulade i början och dessutom fick jag ett nytt arbete mitt i alltihop :-) Jag kommer absolut att sticka fler koftor på detta vis! Tusen tack för bra undervisning!

  SvaraRadera
 10. Grattis till er lyckliga vinnare! Jag håller med er andra som kommenterat, känner mig också som en vinnare och då hann jag inte ens klart! Det har gått bra även om det strulade i början och dessutom fick jag ett nytt arbete mitt i alltihop :-) Jag kommer absolut att sticka fler koftor på detta vis! Tusen tack för bra undervisning!

  SvaraRadera
 11. Grattis till alla vinnare av fina saker. Jag har ju inte min kofta klar, men jag lovar att den ska bli klar,, fast just nu har jag så mycket annat som kommer före.

  SvaraRadera
 12. Ojojoj, där väckte jag nog barnen med mitt tjut! Vad roligt! För mig var den här KALen ett stort steg i min stickteknik, känns inte som jag kommer ha mönster på ett tag nu, det är ju mycket roligare att experimentera sig fram! Och så ett mjukt fårskinn som bonus - jag är jätteglad! Tack alla inblandade som gjort detta så kul från start till mål!

  SvaraRadera
 13. Stort grattis till alla! Jag insåg förra helgen när jag fick repa upp för andra gången att jag inte skulle hinna färdigt. Valde mellan en halvbra kofta och chans att vinna fina priser eller eller en perfekt kofta som tar lite längre tid att få färdig. Då valde jag en perfekt kofta :-) Snart ska jag börja på ärmarna...

  SvaraRadera
 14. Åååå vilken födelsedagspresent ... Jag vann tjoho aldrig hänt förr :-) och tack tack tack för den roliga och inspirerande kal:en nu ska här stickas koftor! Tack till alla inspirerande kal följare vad grymma ni är!!

  SvaraRadera
 15. Hurra och grattis till vinnarna! :)

  SvaraRadera
 16. Grattis till alla vinnare! Fråga till Erica, jag behöver komma tillbaka till instruktionerna för uppifrån och ner kofta jag har kommit till den delen i mönstret när jag ska dela av för ärmar. Hittar inte det inlägget med din beskrivning?

  SvaraRadera